25 d'abril de 2024

Es presenta a Manlleu el llibre 'Les putes receptes de la iaia', un gran fenomen dels últims mesos

La presentació comptarà amb un berenar de pa amb oli, sal i xocolata i tindrà lloc aquest dissabte a la tarda

A. Traveria 31 de gener de 2015 a les 12:39
Portada de 'Les putes receptes de la iaia'
Aquesta tarda es presenta a Manlleu el llibre 'Les putes receptes de la iaia', un dels grans fenòmens dels darrers mesos. Qui està a darrere de la iaia irreverent que té com a protagonista és Jofre Martell, un osonenc que amb un peculiar sentit de l’humor dóna algunes claus per aprendre a cuinar, dirigides sobretot als joves que s'independitzen. L’autor, però, ha explicat a Ràdio Manlleu que, al marge del tema de la cuina, és un llibre d’humor. "El llibre parla de cuina com podria parlar d'aprendre a ser fuster, la idea va sortir perquè vam creure que no era un tema gaire explotat", ha explicat.

'Les putes receptes de la iaia' va néixer com un blog de receptes de cuina que de seguida va comptar amb un gran nombre de seguidors. Es tracta d'un espai d'humor amb els fogons com a ingredient principal. Després d'haver aconseguit més de 2 milions de visites al blog en 6 mesos i 30.000 fans al Facebook, fa uns mesos es va convertir en llibre. L’autor ha explicat a Ràdio Manlleu que la clau de l'èxit és que "és un llibre normal que s'expressa com la gent de casa", i ha assegurat que el públic ha respost molt bé perquè "encara no existia cap llibre com aquest, ens inventem coses tan sofisticades que ens havíem oblidat el més bàsic com el llenguatge del carrer".

El llibre ja ha venut més de 15.000 exemplars i ha estat diverses setmanes als primers llocs de les llistes d'èxits. El llibre està adreçat sobretot a joves que s'acaben d'independitzar i no saben ni on para la cuina de casa seva.
La presentació tindrà lloc durant un acte de l'Ateneu de Manlleu que es farà a la sala d'exposicions de Can Puget a partir de les 5 de la tarda i que comptarà també amb un berenar de pa amb oli, sal i xocolata
Etiquetes:
Cultura