25 d'abril de 2024

Osona Cuina celebra una nova edició del Dijous Llarder a la plaça Major de Vic

Una de les principals novetats és un taller de botifarres per una seixantena

El Ter 12 de febrer de 2015 a les 11:08
La presentació de les activitats
Al col·lectiu hi participen dos restaurants de Manlleu, el Torres Petit i Sambucus. Fins a les quatre de la tarda tots aquells que s'acostin a la plaça podran degustar entrepans de diferents productes derivats del porc com botifarra o cansalada.

A partir de la una s'han servit entrepans d'un porc rostit que es va començar a coure la nit abans. Per primera vegada, Osona Terra participa de la festa i disposa d'un espai a la plaça perquè cada associat pugui donar a conèixer el seu producte. La IGP Llonganissa de Vic aprofitarà per fer entrega de la Llonganissa d'Or al Temple Romà. Ignasi Camps, membre d’Osona Cuina, ha destacat que el Dijous Llarder és un punt de trobada per a molts ciutadans i que el col·lectiu es bolca amb la cuina popular.

Una de les principals novetats és un taller de botifarres per una seixantena de nens i nenes de Primària a càrrec del xarcuter Santi Masallera, del restaurant Ca la Teresona XXI. Els nens que hi participaran han estat escollits per sorteig entre les diferents escoles que es van interessar pel taller. L'escola guanyadora ha estat el Col·legi Pare Coll. Ho ha explicat un dels organitzadors de l’esdeveniment, Urbici Escudé.

També s'ha comptat amb la participació dels nens i nenes de primària de les escoles de Vic per difondre el Dijous Llarder d'aquest any. En total, s'han repartir uns 2.000 cartells per tota la comarca. En aquesta edició, els porcs que se serviran són de Porc Ral d'Avinyó, un dels patrocinadors oficials d'Osona Cuina. Els tiquets de degustació valen 5 euros.
Etiquetes:
Economia i empresa