25 d'abril de 2024

El 37è Carnaval de Terra Endins comptarà amb una rua de 22 carrosses

A les carrosses hi ha molts elements fantàstics i molta presència de tecnologia

Arola Cumeras 13 de febrer de 2015 a les 19:41
La principal guanyadora del 2014, la carrossa de Els Grillats
El Pullassu, que arribava a la 18a edició, va encetar amb el ritual de la rauxa tota la gresca a Torelló. Es continua aquest divendres amb la nit de Senyoretes i Homenots, mentre es va escalfant l’ambient per la multitudinària rua de dissabte.

Cristian López, president del PIOC, l’entitat organitzadora, ha destacat que en aquesta 37a edició del Carnaval de Terra Endins hi haurà 22 carrosses amb gran presència d'elements vinculats a la tecnologia.

Hi haurà 5 carrosses a la categoria B, les petites, i 17 a la categoria A. Igual que l’any passat, s’evitaran carrers com el Sant Miquel i el Sant Bartomeu i el jurat es tornarà a establir a l’edifici de la Cooperativa. Segons López, a les carrosses hi ha molts elements fantàstics i s’ha deixat força de banda la política o les temàtiques més crítiques. S’ha optat per l’evasió perquè considera que "ens fa falta riure una mica i estar relaxats".

La dotació econòmica per als premiats ha crescut i serà de 9.000 euros. Els premis es donaran de matinada al pavelló, on també es farà el ball. Des del PIOC han fet una crida al civisme davant d’un Carnaval que tornarà a aplegar milers de persones. Ha demanat vigilar especialment els menors i ha remarcat que "hi ha moltes maneres de passar-ho bé i no cal barrejar certes substàncies".
Etiquetes:
Cultura