26 d'abril de 2024

21 empreses d'Osona reben a Manlleu l'acreditació com a punts d'informació turística

L'atorgament de distintius turístics vol millorar la qualitat de la informació que s'ofereix

elter.net 9 de febrer de 2015 a les 09:09
Una imatge dels representants de les institucions acreditades a Manlleu
21 equipaments i serveis turístics d'Osona van rebre el 5 de febrer l'acreditació com a nous punts d'informació turística en el marc del projecte que impulsa Turisme de la Diputació de Barcelona perquè les comarques de la demarcació puguin oferir un servei d'atenció més complet al turista i visitant.

L'acte d'acreditació va tenir lloc a Can Puget de Manlleu i va comptar amb la participació del diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, i de la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal d'Osona, Mila Martínez.

L'atorgament de distintius turístics vol millorar la qualitat de la informació que s'ofereix al territori i crear una xarxa d'informació turística publicoprivada. Així mateix, les acreditacions com a punt d'informació reconeixen formalment la tasca informativa i d'assessorament que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme. El programa s'implanta a través de cicles formatius, amb sessions formatives i de coneixement de territori, i amb l'elaboració d'un catàleg de serveis i productes turístics de cada comarca.

El projecte es va començar a implantar el 2013 a l'Alt Penedès i l'Anoia, on es van acreditar més de 30 establiments. Ha continuat el 2014 al Berguedà i Osona (amb més de 50 empreses acreditades) i enguany s'implantarà al Vallès Oriental i Occidental.
Etiquetes:
Economia i empresa