25 d'abril de 2024

Pep Sala presentarà pel març a Vic el seu nou disc, PS

El cantant diu que es tracta del seu disc "més personal i poètic"

ACN 18 de febrer de 2015 a les 09:07
Pep Sala durant l'actuació d'estrena del nou disc, a Terrassa
Pep Sala ha tornat amb nou disc després de cinc anys i el Centre Cultural de Terrassa va ser el lloc escollit per donar el tret de sortida a la gira de presentació de 'PS'. Amb un espectacle diferent del que ha fet fins ara, Sala va fer un repàs del seu nou àlbum però també va recordar clàssics de la seva carrera.

El cantant ha explicat que es tracta del seu disc "més personal i poètic". 'Ai ves per on!', 'Núvols de colors', 'Si pogués tornar a escollir' o 'El difícil art de viure' són alguns dels títols del nou àlbum. La proposta és diferent al que ha fet fins ara gràcies a la col·laboració amb el director de fotografia Pol Turrents, amb qui han creat projeccions audiovisuals que esdevenen petits fragments de pel·lícula que acompanyen les cançons.

'PS' arriba després de cinc anys sense nou treball al mercat. Sala ha explicat que aquest impàs no ha estat volgut sinó la conseqüència de portar a terme diversos projectes, com bandes sonores o la direcció artística del musical 'Boig per tu'. Ha recordat que també van oferir un concert commemoratiu dels 25 anys de naixement de Sau, "que es van acabar convertint en dos anys de gira".

Després de Terrassa, Pep Sala visitarà el Teatre Atlàntida de Vic el 27 de març, el Centre Cultural de Cardedeu l'11 d'abril o el Teatre Jardí de Figueres el 30 del mateix mes. La seva idea és fer uns dos concerts al mes, adaptant-se a espais a l'aire lliure a l'estiu per finalitzar a Barcelona al novembre o desembre.
Etiquetes:
Cultura