27 d'abril de 2024

El CB Vic perd de set punts contra el Tenerife, 85 a 92

El partit va ser molt igualat i el Vic va plantar cara al Tenerife, tercer classificat de la Leb Or

El Ter 2 de novembre de 2008 a les 12:14
Una jugada del partit d'aquest dissabte
El Club Bàsquet Vic va patir aquest dissabte la quarta derrota consecutiva a la Leb Or. Els vigatans no van poder superar al Tenerife en un partit molt igualat. El Vic va plantar cara al seu rival i el partit no es va decidir fins a l'últim període de joc.

Després d'arribar-se amb empat al final del primer quart, el Tenerife va agafar un avantatge de sis punts al final de la primera meitat. La igualtat va continuar a la represa. L'equip de Xavi Garcia va continuar apretant i va retallar les diferències guanyant el tercer quart. En l'últim període el Tenerife va acabar guanyant el partit.

Cal destacar, una vegada més, el gran partit de Matt Kieffer amb 21 punts i 11 rebots. També van destacar Miquel Feliu amb 14 punts i Albert Sàbat amb 13. Per part canària, van destaca Antawn Barbour y Francis Sánchez, que van ser els màxims anotadors del seu equip amb 18 punts cadascun.

El Vic baixa fins la part inferior de la classificació amb dues victòries i cinc derrotes. El Tenerife és tercer. El pròxim rival dels vigatans serà el Valladolid.

Els vigatans van plantar cara al Tenerife

Etiquetes:
Esports