23 d'abril de 2024

La UVic-UCC treballa per impulsar una facultat de Medicina en els pròxims anys

Un altre dels reptes de la universitat és inaugurar un Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic

Redacció 21 de febrer de 2015 a les 10:54
Jordi Montaña, rector de la UVic-UCC
La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ( UVic-UCC) celebra el primer any de federació entomant nous reptes en vistes al futur. Així ho ha anunciat el rector de la universitat, Jordi Montaña, que ha avançat que estan treballant per impulsar el curs vinent un nou Màster en Direcció de Recursos Humans, Desenvolupament i Gestió del Talent i crear un Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic.

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha assegurat que aquesta unió universitària és "bona per Catalunya" ja que totes aquestes iniciatives de la UVic-UCC són "l'exemple de com en un any es poden fer moltes coses noves". A més, Mas-Colell ha volgut "aplaudir" la nova proposta d'impartir graus en 3 anys.

El centre d'Alt Rendiment Clínic comptarà amb unes instal·lacions capdavanteres al conjunt de l'Estat espanyol amb equips de tecnologia puntera. L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assegurat que aquest Centre d'Alt Rendiment ajuda a "potenciar" la branca i els estudis de ciències de la salut.

El rector de la universitat també ha explicat que han iniciat els tràmits per poder impartir properament la titulació de Medicina, tot i que no serà una realitat el curs vinent.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu