24 d'abril de 2024

El Manlleu goleja al Cornellà i entra en zona d'ascens

La segona part ha estat justa amb el Manlleu, que estava demostrant molt bon joc però no obtenia recompensa

El Ter 2 de novembre de 2008 a les 20:44
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ja està en zona de play-off d'ascens després de golejar per 4 gols a 0 a la Unió Esportiva Cornellà. El Manlleu ha fet un gran partit, sobretot a la segona part, quan ha demostrat la seva qualitat ofensiva amb els quatre gols marcats per Francolí, Baruc, Planagumà i Ruben.

La pluja ha amenaçat amb obligar a suspendre el partit però pocs minuts abans de començar han parat de caure gotes i s'ha pogut jugar tot i que en un terreny força més ràpid de l'habitual. El Manlleu ha començat a inquietar la porteria del rival molt aviat i tot semblava indicar que no tardaria en arribar el gol local. Malgrat això, els de Francesc Cargol no han pogut marcar i han permès al Cornellà creure que podia avançar-se al marcador, fet que ha evitat Coca al minut 41 amb dues parades consecutives.

La segona part ha estat més justa amb el Manlleu, que estava demostrant molt bon joc sense obtenir recompensa. Al minut 59, Francolí ha enviat un xut de falta magistral que ha superat per dalt la barrera i ha entrat a la porteria gairebé tocant el pal esquerre. Només sis minuts després, al minut 65, Baruc ha sorprès a tothom quan s'ha inventat un gol des de la línia de fons, quan ja gairebé ni tan sols tenia angle de tir. El partit estava gairebé sentenciat, però Planagumà, el màxim golejador del Manlleu, ha aprofitat al minut 70 un mal refús del porter per enviar la pilota al fons de la xarxa. Ruben ha tancat el marcador al minut 80 amb el quart gol del Manlleu.

Amb aquest resultat, el Manlleu suma vint punts i es col·loca tercer a la classificació a l'espera del resultat del partit que enfronta el Reus i el Prat, partit que s'ha ajornat a causa de la pluja. També s'han ajornat el Blanes-L'Hospitalet, el Cassà-Vilajuïga, i el Premià-Banyoles, aquest darrer quan el Premià guanyava per la mínima. El proper partit del Manlleu serà diumenge que vé, dia 9 de novembre, a les 12 del migdia, quan el Manlleu es desplaçarà a Sant Carles de la Ràpita per enfrontar-se a la Unió Esportiva Rapitenca.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports