Els manlleuencs van fer un gran plantejament i es van quedar, una altra vegada, a les portes dels punts

E.Gil/CPManlleu 23 de febrer de 2015 a les 09:46
Lamas i Marc Julià. Foto: laopinioncoruna.es
El Club Patí Manlleu va tornar a posar contra les cordes un dels equips capdavanters de l’OKLliga. Ja ho havia fet al Palau Blaugrana, també davant del Reus i aquest dissabte a Galícia. Els manlleuencs van fer un gran plantejament i es van quedar, una altra vegada, a les portes dels punts.

La primera part ja va començar més igualada del que els locals preveien i Marc Julià, que va fer un gran partit, va estrenar l’electrònic al minut 15 de la primera. Els gallecs, però, van empatar abans del descans gràcies a la inspiració del millor jugador del Liceo, Josep Lamas.

Al segon temps, la igualtat es va mantenir i Julià un altre cop i Jaume Farrés es van apuntar dos gols que van fer aparèixer tots els fantasmes als locals. El Manlleu plantava cara i el Liceo va reaccionar. Entre Bargalló i Lamas van igualar i avançar els gallecs al marcador a quatre minuts pel final i van trencar el partit definitivament.

Cal dir que el col.legiat havia anul·lat abans un gol legal del Manlleu que hauria fet canviar de manera definitiva el desenvolupament del partit. Però els àrbitres, com ja va passar al Palau Blaugrana, es van tornar a equivocar a favor de l’equip gran.

*FITXA. OK LLIGA: JORNADA 22*

*5 HOCKEY CLUB LICEO:* Xavier Malián, Josep Lamas, César Carballeira, Oriol Vives, Pau Bargalló, Jordi Bargalló, Mikel Abeal, Antonio Pérez.

*4 CLUB PATÍ MANLLEU:* Jordi Garcia, Lluís Teixidó, Aleix Prims, Jaume Farrés, Marc Julià, Álvaro Martínez, Santi Teixidó, Humberto Mendes, Adrià Hernández.

*Gols:* 0-1 Marc Julià (15’). 1-1 Josep Lamas (21’). 2-1 Josep Lamas (32’). 2-2 Marc Julià (35’). 2-3 Jaume Farrés (38’). 3-3 Jordi Bargalló (39’). 4-3 Josep Lamas (46’). 5-3 Jordi Bargalló (48’). 5-4 Marc Julià (49’).