26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu perd amb el cuer de penal fatídic

Derrota del Manlleu en l'estrena de Miquel Muñoz en l'estrena a la banqueta

Pol Ballús 23 de febrer de 2015 a les 09:55
El Manlleu i Manel Sala, perduts Foto: Viu el Manlleu
El Manlleu, novament desconegut, perd davant el cuer de la categoria, el Vilassar de Mar, que no guanyava des de la primera volta quan ho va fer contra els manlleuencs. Els de Miquel Muñoz, mostren un nivel molt baix i en cap moment intensitat. Senyalen el partit de dimarts al camp del Martinenc com 'una guerra que no podem perdre'.

El partit en línies generals, avorrit. Manlleu i Vilassar de Mar mostren un nivell digne a la zona de la classificació en la que es troben, la de descens, on els manlleuncs hi cauen aquesta jornada per primera vegada a la temporada.

La primera ocasió del partit era pels visitants, però el xut des de l'interior de l'àrea de Jan Lladó l'aturava el porter debutant local, el juvenil Cristian Carbo. El Manlleu no es trobava còmode al terreny de joc i per contra, el Vilassar de Mar, que sense tenir res, es mostrava molt segur en defensa i evitava situacions clares de perill. La més clara pels manlleuencs a la primera part la tenia Manel Sala, que després de quedar-se sol davant el porter visitant Ramos, no aconseguia superar-lo.

La segona part, més del mateix. Pol Coll entrava al descans per intentar donar una mica més de verticalitat per un Aumatell totalment desconegut. Al minut 57, arribaria la jugada decisiva del partit. Penal clamorós d'Archi, que entrava com un tren al davanter visitant i cometia penal i targeta (no jugarà el proper partit). Peque enganyava a Cristian i transformava la pena màxima.
Un cop que el Manlleu no sabria aixecar. Novament poca intensitat, poques ganes de buscar el partit i poques aproximacions de perill.

El partit acabava amb el Vilassar amb deu homes i un Manlleu bolcat a l'atac però sense generar un perill real.
Etiquetes:
Esports