27 d'abril de 2024

Membrado estrena temporada i cotxe amb victòria

El nou Ford Fiesta R5 de Josep Maria Membrado va marcar la diferència en l'obertura de la temporada

G.Moral 23 de febrer de 2015 a les 10:56
Membrado i Vilamala al podi
Membrado en una pasada per Romagats
En l’estrena de la temporada de ral·lis, Josep Membrado i Jordi Vilamala es va imposar en el 18è Ral·li Esprint de Sant Julià. El pilot d’Olost va estrenar el seu nou Ford Fiesta R5 amb autoritat imposant-se a tots els trams i aconseguint així la victòria per davant del pilot de l’Escuderia Osona Carles Llinàs per més de 35 segons.

Membrado es va mostrar intractable sobre els trams de Coll de Mansa i l’Enclusa- Romagats. El més perjudicat Albert Orriols, un habitual al podi d’aquesta prova va acabar en quarta posició, superat per Climent Domingo que va ser tercer.

Gran afluència de públic en el primer ral·li de la temporada a Catalunya. Els aficionats van respectar als pilots tot i la gran quantitat de gent a cada tram. A més el dia va acompanyar durant tota la jornada, només el vent va fer la guitza en alguns moments. Tot i així un èxit de participació i públic en el ral.li organitzat per l’Escuderia Osona.

Josep Maria Membrado va aconseguir marcar l’/scratch/ en tots els trams i acabava el ral.li amb un temps de 21’04"5. El d’Olost es va mostrar molt satisfet amb el resultat i també amb el seu nou Ford Fiesta R5, ja que és un cotxe molt ràpid en el pas per corba i això ha marcat la diferencia. Una diferencia que ha estat de 35’2 segons sobre el segon classificat, Carles Llinàs. Un pilot que sempre ha estat a l’estela de Membrado i Orriols en els últims anys i que en aqueta 18 edició ha donat la campanada, realitzant un ral·li per emmarcar amb el seu Mitsubishi Lancer Evo X.

Llinàs va aconseguir guanyar la partida en les últimes passades, ja que només 14 segons separaven el segon del quart classificat, en al tercera passada pels trams. Finalment Llinàs s’imposava a la resta tot i fer uan virolla a l’última passada al Coll de Mansa. Climent Domingo que també estrenava nou cotxe, un REnault Megane Maxi, però acabava tercer a només 10 segons de Llinàs. Orriols tot i realitzar uns gran temps en l’última passada finalment es quedava a les portes del podi, era quart a 4 segons i mig de Domingo.

En la categoria de regularitat, el vencedor va estar Jordi Blancafort i Anna Blancafort, donant al sorpresa en aquesta categoria. Les apostes feien preveure que Ferran Mas i Josep Cabaní s'imposarien al ral·li però finalment van ser segons, mantenint un gran frec a frec amb Narcís Marcó i Clàudia Marcó que han acabat tercers.
Etiquetes:
Esports