24 d'abril de 2024

Miquel Muñoz: “Dimecres anem a la guerra i estarem preparats”

El Manlleu vol aconseguir la victòria al camp del Martinenc per tal de sortir del descens

Viuelmanlleu 25 de febrer de 2015 a les 12:41
Miquel Muñoz amb Archi. Foto:Viuelmanlleu
Després de la derrota del diumenge, el Manlleu entra en descens per primer cop a la temporada. Té el Gavà a 2 punts i el Martinenc a 3. Una victòria significaria, amb tota seguretat, sortir del descens, i respirar amb tranquil·litat a la taula.

"Dimecres anem a la guerra i estarem preparats". Així parlava Miquel Muñoz en roda de premsa després de caure davant el Vilassar i en aquesta línia també es mostrava el capità de l’equip, Archi. Un Archi que no serà en aquest partit davant el Martinenc ja que en el partit del Vilassar va veure la segona groga. Qui tampoc hi serà, és Hugo que està sancionat per acumulació de targetes. Tot i així Miquel Muñoz afirma que seria molt benvinguda una victòria fora de casa ja que en 24 jornades disputades fora de casa no s’ha guanyat mai, per això el tècnic manlleuenc afirmava que serà una guerra.

No hi ha dubte que serà un partit molt interessant ja que tots dos equips van molt necessitats de punts. El Manlleu també aprofitarà el handicap que el Martinenc és l’equip més golejat de la taula i espera doncs poder aconseguir la victòria. El partit es disputarà al punt de 2/4 de 9 del vespre a l’estadi del Guinardó.
Etiquetes:
Esports