25 d'abril de 2024

Es presenta el Team KTM JCR Rockstar Italonmotor a Manlleu

El Cafè Antic de Manlleu va acollir ahir la presentació de la temporada 2015 de l'equip de Joan Cros

G.Moral 26 de febrer de 2015 a les 10:22
Presentació de l'equip amb tots els pilots i mecànic a la taula
El Team KTM JCR Rockstar Italonmotor va presentar ahir la nova temporada amb la majoria dels seus pilots, entre ells Joan Cros, i l’equip al complert. L’acte es va dur a terme al local del ‘Cafè Antic’ i es va aplegar un munt de gent, entre amics, companys premsa i espònsors. També es van poder veure cares conegudes com la del pilot Gerard Farrés. El Team, va presentar els seus tres pilots principals que disputaran el campionat estatal de motocròs i també a dos pilots més Edu i Jeremy Torrente, pare i fill, que es centraran en el català.

Va ser un acte molt íntim però on no es va deixar escapar cap detall. Es van poder veure des de ben a prop les motos dels protagonistes. Tres KTM de diferents cilindrades i preparades pel mecànic principal de la casa Joan Cros, que va afirmar que "no ha estat complicat posar les motos a punt, però el poc temps per fer-ho si que ha estat una inconvenient". De fet la presentació s’ha fet just després de la primera cursa del campionat d’Espanya de Motocròs a Malpartida i va ser aquí on els pilots van poder provar, per primera vegada, les motos en cursa al 100% acabades.

Amb els pilots en primer pla, les mirades es centraven en el primer pilot de l’equip Joan Cros. El manlleuenc va afirmar que espera millorar el resultat de l’any passat, on va ser tercer molt a prop del segon classificat Àlvaro Lozano. Enguany Cros, també ha tornat a la cilindrada de 450cc. Cros ho ha explicat afirmant, que buscava una moto un pel més potent ja que pel seu tipus de conducció era el més adient. El manlleuenc també ha afirmat que s’ha mostrat molt còmode en les primeres preses de contacte sobre la nova moto i la cilindrada. Un fet important si el pilot vol estar al capdavant de la classificació.
Sergio Sánchez, pilot MX2, és la nova incorporació a l’equip. Sánchez arriba a l’equip com a primer classificat del campionat de Castella la Mancha, i serà la primera vegada que disputarà un campionat d’Espanya al complert. El de Talavera de la Reina competirà en la categoria de MX2 amb una KTM sxf 250, una moto nova pel pilot però que ja ha començat a donar els seus resultats.

Qui no va ser present però si a Malpartida, va ser el tercer pilot de l’equip, Joao Barcelos. El jove portuguès disputarà el campionat en la nova categoria que s’ha establert aquesta temporada, la de MX125. Barcelos també disputarà l’estatal amb una KTM sx125 i intentarà aconseguir fer-se amb el campionat.

Tampoc hi va faltar un il·lustre a l’equip com és Edu Torrente, emocionat en aquesta presentació ja que estava acompanyat a la taula pel seu fill, Jeremy Torrente. Tots dos competiran en el campionat de Catalunya, Edu en MX4 i Jeremy en 50cc iniciació.

La presentació va acabar amb un piscolabis entre fotografies dels pilots amb les motos i també amb els espònsors.

Joan Cros amb la seva KTM SXF 450 amb què disputarà tot el campionat

Joan Cros i Sergio Sánchez

Etiquetes:
Esports