26 d'abril de 2024

Victòria vital del Manlleu davant el Martinenc (1-2)

El Manlleu remunta un partit que es va complicar per moments

Pol Ballús 26 de febrer de 2015 a les 10:38
foto:Viuelmanlleu
El Manlleu s'ha retrobat amb la victòria aquest dimecres contra el Martinenc per 1 gol a 2 després d'1 any sense guanyar fora de casa. Els homes de Miquel Muñoz han remuntat el gol de David Serrano al minut 13 gràcies a una diana de Manel Sala al minut 19 i un gol de Maik Molist al minut 86. Amb aquesta victòria el Manlleu surt del descens.
El partit no va començar gairebé pels manlleuencs que veien com el Martinenc s’avançava al primer quart de partit. Al minut 13 David Serrano engaxa la defensa despitada en treure una falta ràpida i marca el primer del partit. Prèviament el Manlleu havia portat perill amb dues jugades. Una de Manel Sala que marxa alt i després Maik intentant una baselina. Tot i el resultat advers el Manlleu es feia cada vegada més fort i era el que portava la iniciativa i el perill a la porteria de Pacheco. De fet al 17 va arribar l’empat. Falta lateral del Manlleu, refusa la defensa i a la segona jugada la pilota cau a Manel Sala que no perdona. Fins al final del primer temps va ser una anada i vinguda dels dos equips on Elhadji, pel Martinenc, va ser el jugador més perillós.

El segon temps va mantenir la tònica de la primera amb un Manel Sala i un Elhadji amb perill però sense sort de cara a porteria. Tot i així el Manlleu semblava que era el què ho tenia més de cara per marcar i així va ser. Al 86 gran jugada d’estratègia de l’equip de Miquel Muñoz, Muntada serveix un córner i Maik Molist l’engalta a boca de canó i marca el segon i dona la victòria al Manlleu.

Victòria importantíssima que posa al Manlleu fora del descens, i que anima a seguir treballant per tal de mantenir la categoria. La lliga segueix i aquest diumenge el Manlleu disputarà la jornada 26 davant el Terrassa. Un partit que es jugarà diumenge a les 5 de la tarda i es podrà seguir íntegrament per Ràdio Manlleu.
Etiquetes:
Esports