25 d'abril de 2024

ICV de Manlleu presenta el cap de llista Miquel Sànchez

El programa electoral d'ICV es presentarà properament

David Osa 26 de febrer de 2015 a les 14:04
La presentació de la candidatura es va fer a la Sala d'Exposicions de Can Puget
Iniciativa per Catalunya Verds ha presentat aquest dimecres la seva llista a l’alcaldia de Manlleu liderada per Miquel Sànchez. El candidat d’Iniciativa anirà acompanyat a les primeres posicions per Joan Ballestar, Sara Àvila, Ramon Gutierrez i Dolors Saborit. A l'acte hi va assistir també la portaveu d'Iniciativa al Parlament de Catalunya, Dolors Camats, qui en el seu discurs va defensar la necessitat de fer una política municipal compromesa amb els serveis socials.

El candidat d’Iniciativa va afirmar sentir-se hereu de les persones treballadores de Manlleu i també de Josep Maria Anglada, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu i únic representant d’Iniciativa al consistori manlleuenc aquesta legislatura. Sànchez, encara no ha donat a conèixer el seu programa electoral, que es farà públic en les properes setmanes, però sí que han esmentat un punt que consideren clau en el funcionament del seu grup: l’assemblea permanent, un model de consulta de les decisions a prendre al partit i al grup municipal.

La llista liderada per Sànchez ha rebut el suport durant la presentació de la portaveu d’Iniciativa al Parlament de Catalunya, Dolors Camats. La portaveu, que va arribar tard, es va afegir a la presentació un cop començada i va exposar la voluntat del seu partit de continuar defensant polítiques públiques en l’àmbit nacional i municipal a favor de l’ocupació, els drets socials i el medi ambient. Camats va animar la candidatura de Sànchez a prendre part a l’Ajuntament de Manlleu en un moment històric important.

L’acte de presentació de la candidatura d’Iniciativa per Catalunya Verds a Manlleu amb Miquel Sànchez com a cap de llista es va fer a la Sala d’Exposicions de Can Puget aquest dimecres a la tarda davant una trentena de persones. A les passades eleccions municipals, la candidatura d’Iniciativa va aconseguir un regidor, Josep Maria Anglada, qui forma part de l’equip de govern juntament amb Esquerra Republicana en el càrrec de regidor de Promoció Econòmica.

Miquel Sànchez, candidat d'ICV a Manlleu

Dolors Camats, portaveu d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya

Etiquetes:
Política Municipal