26 d'abril de 2024

Concentracions a Manlleu i Campdevànol en record a la Mireia Pujols i l'Alfonso Picado

Les famílies de Mireia Pujols i d’Alfonso Picado esperen que es faci justícia en el seu cas

elter.net 27 de febrer de 2015 a les 13:58
Un centenar de persones es van trobar a Manlleu
Unes 130 persones es van concentrar aquest dijous a la tarda davant l’Ajuntament de Manlleu per demanar un servei d’emergències amb garanties en relació amb el que va succeir el passat mes de gener en la mort de la jove manlleuenca Mireia Pujols i la seva parella Alfonso Picado. A Campdevànol també es va repetir la concentració amb la presència d’unes 200 persones entre familiars i amics de Picado.

A les dues protestes es van desplegar pancartes per demanar justícia i un servei d’emergències adequat, a més de la voluntat de no oblidar el que va succeir. Tant a Campdevànol com a Manlleu es va fer una llarga concentració en record de la Mireia i a la localitat d’El Ripollès la germana del noi, Soraya Picado, va exposar el seu desacord amb el que va dir el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, durant la compareixença del matí a Barcelona. A Manlleu, aquest petit parlament no es va fer, però el portaveu de la família de la Mireia, el seu cunyat Gerard Pujol, va agrair l’assistència a les persones que s’hi van concentrar i va iniciar un aplaudiment en record als dos joves, aplaudiment que també va tenir lloc a Campdevànol. Pujol, en declaracions a Ràdio Manlleu, ha valorat les paraules de Ramon Espadaler a la compareixença, afirmant que no està d'acord amb l'exposició de la manlleuenca

Les famílies de Mireia Pujols i d’Alfonso Picado esperen que es faci justícia en el seu cas i es pugui canviar el protocol d’actuació d’emergències per evitar que torni a succeir.

Concentració de 200 persones a Campdevànol

Etiquetes:
Societat