27 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení té doble jornada d'Oklliga aquest cap de setmana a casa

Santa Maria del Pilar i Sant Cugat són els propers rivals del Manlleu a la lliga

E.Gil/CPManlleu 27 de febrer de 2015 a les 14:24
Foto: C.Arisa
El Club Patí Manlleu femení juga aquest cap de setmana dos partits. Dissabte contra el Santa Maria del Pilar i diumenge contra el Sant Cugat amb la intenció de fer valer la seva superioritat a la classificació i continuar amb el pols a la part alta amb el Voltregà i el Palau de Plegamans. L’equip masculí descansa aquest cap de setmana perquè es disputa la Copa del Rei.

Dissabte a les 20:00h es veurà les cares amb l'equip del Santa Maria del Pilar, que és 10è a la classificació. Les madrilenyes treuen molt rendiment dels pocs gols que marquen i, com a curiositat, amb el Manlleu són els únics conjunts de la competició que encara no han sumat cap empat.

La jornada es completarà diumenge a les 17:30h també al Municipal i davant d'un rival en principi inferior, el PHC Sant Cugat, que és cuer de la competició. De totes maneres, les manlleuenques faran bé de no refiar-se en excés. Sobre el paper son dos rivals aparentment assequibles pel Manlleu però no es poden confiar, ha afirmat l’entrenador manlleuenc Ramon Anglada.

El tècnic manlleuenc també ha afirmat que ja pensen amb la Copa de l aReina que es disputarà el proper cap de setmana. Per això ha afirmat que segurament hi heurà rotacions a la banqueta per tal d’assumir mes còmodament aquests dos enfrontaments de lliga. Tot i així platnejen els dos partits, com dos partits normals.

Les manlleuenques no poden fallar si volen seguir a la part alta i per anar amb confiança de cara a la Copa que se celebrarà la setmana que ve.
Etiquetes:
Esports