23 d'abril de 2024

Tot a punt per l'Outlet MAB

Durant l’Outlet també es pot participar a la campanya solidària “A Manlleu, entre tots fem bullir l’olla”

elter.net 27 de febrer de 2015 a les 14:27
Cartell de l'Outlet MAB d'aquest divendres 27 de febrer
Manlleu Associació de Botiguers organitza aquest divendres l’Outlet MAB, una proposta comercial que permet comprar articles de més de 60 marques diferents a bon preu. L’Outlet MAB s’està celebrant a l’espai Express de la plaça Fra Bernadí des de la 5 de la tarda i acabarà al voltant de les 10 de la nit, amb productes de tot tipus.

A l’espai Express s’hi poden trobar sobretot peces de roba tant per home, dona i nens, a més de complements, sabates o llenceria. L’equipament de la llar o els petits electrodomèstics també faran acte de presència, juntament amb articles de papereria, CDs i peces de joieria i argenteria.

Durant l’Outlet també es pot participar a la campanya solidària "A Manlleu, entre tots fem bullir l’olla", en què es pot comprar brou calent per beure al moment i on tots els beneficis de la seva venda es destinaran al banc d’aliments El Sarró. El brou solidari l’organitzen el MAB i el col·lectiu Mares Món i està ubicat davant l’Espai Express mentre dura l’Outlet.

L'aparcament gratuït de la Plaça Fra Bernadí també es suma a la campanya comercial amb un preu especial. Les persones que comprin a l’Outlet MAB d’aquest divendres disposaran de dues hores d’aparcament per un preu total de 2 euros.
Etiquetes:
Economia i empresa