24 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení supera còmodament la doble jornada d'OK Lliga

El Manlleu és lider amb un partit més que el Voltregà i ja pensa en la Copa de la Reina

David Osa 2 de març de 2015 a les 09:21
El Club Patí Manlleu ha superat amb comoditat el Pati Hoquei Club Sant Cugat per un contundent 6 a 0 al marcador. Malgrat la diferència a l’electrònic, les noies de Ramon Anglada han tingut dificultats al principi per poder obrir la llauna.

De fet, les santcugatenques han avisat amb diverses arribades de Tamburini i Judit però ha estat el Manlleu qui ha marcat gràcies a un xut creuat de Nara Lopez al minut 4. Les visitants ho han continuat provant però Iolanda Font ha encarrilat el partit amb dos gols i Nara Lopez ha posat la cirereta amb el quart abans del descans.

A la segona part els dos equips han jugat a un ritme més pausat, el Manlleu ha donat minuts a les jugadores menys habituals i el Sant Cugat ha intentat no prendre riscos en defensa. Judit Burgaya ha fet el cinquè amb una bona jugada personal i Iolanda Font ha marcat el sisè i últim a falta de 2 minuts pel final.

Segons l’entrenador del Manlleu, Ramon Anglada, el domini a la pista s’ha fet evident quan les jugadores visitants, que arribaven amb algunes baixes, han començat a cansar-se.

El Manlleu és lider amb un partit més que el Voltregà i ja pensa en la Copa de la Reina que començarà aquest divendres. El Sant Cugat, per la seva banda, continua penúltim amb 8 punts.