25 d'abril de 2024

Èxit de públic en la 14a edició del Memorial Joan Prat

El Memorial és un certament que any rere any sestà consolidat a Manlleu i a la comarca

Redacció 2 de març de 2015 a les 13:49
Cobla Sant Jordi i Roger Mas a l'esglèsia de Santa Maria de Manlleu. Foto: C.Navarro
Després de diversos intents aquest dissabte al vespre La Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Roger Mas, van unir esforços per tal d’oferir un concert molt especial. Cantautor i Cobla es van unir en motiu del 14è Memorial Joan Prat, organitzat pel grup sardanista Ocellets del Ter.

Roger Mas va intervenir a la segona part del concert, amb peces tant conegudes com el Testament de n’Amèlia i Emboscat, que van fer esclatar els aplaudiments de les més de 200 persones que van assistir de públic. Albert Dorca, integrant del Grup Sardanista Els Ocellets del Ter, es mostra molt satisfet amb la resposta del públic d’un "memorial que any rere any s’està consolidant".

L’orquestra va tocar sota la direcció de Marcel Sabaté i va comptar amb la col.laboració en solitari del cantautor solsoní Roger Mas. El concert, com ja és habitual, va comptar amb dues parts. Una primera únicament de sardanes on es van poder escoltar obres d’autors clàssics com Enric Morera o Emili Saló, però també es van poder escoltar obres contemporànies com dels del multipremiat Marc Timón. Albert Dorca, explica com es va estructurar el concert i afirma que el més aplaudit van ser els bisos finals.

El Memorial Joan Prat, organitzat des del 2002 pel Grup Sardanista Ocellets del Ter, recorda la figura del desaparegut Joan Prat, sardanista manlleuenc i fundador del grup. El concert d’homenatge va començar a l’antic Teatre Centre i també s’havia fet al Teatre de Gràcia
Etiquetes:
Cultura