25 d'abril de 2024

Olost millora el pont que enllaça el nucli del poble amb la zona esportiva i educativa

El nou pont tindrà una amplada total de 13 metres i també serà més alt

El Ter 3 de novembre de 2008 a les 14:55
El CEIP Terra Nostra es va inagurar a l'octubre
Olost ha començat a construir el pont que ha de millorar els accessos a la zona esportiva i educativa del municipi. Aquesta setmana han començat a fer-se els treballs previs per iniciar les obres.

Aquest projecte, estava pendent de l’exercici 2007, i consisteix en fer un pont nou molt més ampli. Josep Maria Freixanet, l’alcalde d’Olost, explica que fins ara, hi havia un pont molt estret, que no permetia la circulació dels vehicles al mateix temps. El nou pont tindrà una amplada total de 13 metres i també serà més alt, ja que s’ha realitzat un estudi sobre la vinguda d’aigües en un termini de 500 anys. La construcció del nou pont tindrà una durada de quatre o cinc mesos amb un cost de mig milió d’euros. Aquesta inversió s’enllarçarà amb la segona fase de la zona esportiva i educativa.

Aquesta segona fase té un cost de 230.000 euros i comptarà amb una subvenció del PUOSC. Es tracta d’un dels projectes emblemàtics d’aquesta legislatura, juntament amb la inauguració de l’escola Terra Nostra, la propera construcció d’un centre de dia o el nou pavelló d’Olost.
Etiquetes: