26 d'abril de 2024

Pep Poblet i Nito Figueras estrenen Elles a L'Atlàntida de Vic

Les entrades del concert d’aquest divendres valen 16 euros i comença a 2/4 de 9 del vespre.

Arola Cumeras 5 de març de 2015 a les 17:04
Una imatge promocional de Nito Figueras i el manlleuenc Pep Poblet
Els músics Pep Poblet i Nito Figueras estrenen aquest divendres a L’Atlàntida de Vic el seu nou disc Elles, que van gravar pel gener. La gravació es va fer als estudis 44.1 d’Aiguaviva de Girona. El nou treball s’ha creat a partir d’un recull de temes dedicats a noms de dones de diferents artistes.

Algunes de les cançons incloses són Michelle de The Beatles, Billie Jean de Michael Jackson, Suzanne de Leonard Cohen, Laura de Lluis Llach o Roxanne de The Police, entre d’altres. Poblet ha explicat que el mètode de treball és fer-se seva la cançó. Ara, es mostra emocionat per l’estrena.

Poblet creu que "el resultat és molt bo i ens diuen que el resultat agrada molt". El fet de gravar-lo en un unplugged amb 50 persones en un estudi de gravació fa que ja hàgim vist com funciona de cara al públic. Dimarts van fer un petit tastet a Salt, a l’entrega de dels Premis 3 de març i "vam veure la repercussió, com ho rep la gent i alguns aixequen a la gent perquè reconeixen les cançons però els donem la volta de manera especial". Al concert en uns moments concrets els acompanyarà Mone, que ha cantat Roxanne i en uns altres la Txell Sust, que ha gravat Billie Jean. Poblet s’ha mostrat molt agraït de la col·laboració de les dues cantants.

Poblet ha explicat que "trobo a faltar visitar països però no enyoro estar tant de temps fora de casa" com el que havia passat fent la gira amb David Bisbal, que va suggerir muntar-ne una de nova. Elles arriba després de Versió Original, del 2013. El nou disc es podrà sentir a Viladecans, Roses, Salt, Lleida i la sala Luz de Gas de Barcelona el 10 d’abril. Les entrades del concert d’aquest divendres valen 16 euros i comença a 2/4 de 9 del vespre.
Etiquetes:
Cultura