26 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení concentrat en l'inici de la Copa de la Reina d'aquest divendres

Avui es disputa el primer partit de la fase elimintaròria de la Copa de la Reina davant l'Igualada

Redacció 6 de març de 2015 a les 09:31
Les jugadores del CP Manlleu Femení rebent ordres de Ramon Anglada Foto: C.Arisa
El Club Patí Manlleu femení prendrà part a la Copa de la Reina que es disputa a Lloret de Mar des d’aquest divendres i fins diumenge. Tres dies de competició i vuit equips que presenten candidatura per obtenir el primer trofeu de la temporada. L’equip manlleuenc s’ha centrat plenament en aquesta competició i per aquest motiu ha canviat l’estrucutura dels entrenaments per poder arribar més ben preparades al partit d’aquest divendres.

El CP Manlleu obrirà la competició juntament amb l’Igualada. Per aquest motiu el tècnic manlleuenc ha decidit avançar els entrenaments ja que el partit es disputa aquest mateix divendres a les 4 de la tarda. Les manlleuenques porten tota la setmana treballant a fons centrades exclusivament en el partit davant les igualadines. Sobre el paper un partit aparentment assequible per l’equip d’Anglada, tot i així Anglada ha afirmat que han fet un pas més.

Tot i mantenir l’estructura i el mètode de joc de l’equip a l’Oklliga, les manlleuenques estan realitzant un treball molt més intensiu ja que si tot va bé, disputaran tres partits en tres dies. A més la dificultat per superar l’equip rival també serà superior dia a dia. Ramon Anglada ha parlat als micròfons de Ràdio Manlleu de la complexitat de la competició i dels canvis en aquests entrenaments.

Els pronòstics vaticinen una victòria manlleuenca en aquesta primera fase eliminatòria. En cas de que es compleixi aquest pronòstic el Manlleu s’enfrontarà a la semifinal davant el vencedor del partit entre el Palau Plegamans i el Mataró.

El partit es disptuarà avui divendres a les 16:00h i es podrà seguir integrament per les ones de Ràdio Manlleu

Cartell Copa de la Reina

Etiquetes:
Esports