25 d'abril de 2024

Mor als 57 anys el manlleuenc Llucià Guiteras

La capella ardent està situada al tanatori de Manlleu de 7 a 9 del vespre i el comiat se li farà dissabte a les 4 a Vic

Arola Cumeras 6 de març de 2015 a les 16:12
Una imatge recent de Llucià Guiteras. Foto: Toni Coromina
Llucià Guiteras ha mort aquest divendres al matí a l'Hospital de Sant Jaume de Manlleu després d'una llarga malaltia. Guiteras era molt conegut per ser una persona activa en el món social i cultural, amb participacions als mitjans de comunicació amb moltes "inquietuds intel·lectuals", tal com l'ha definit un dels seus amics, Lluís Colomer.

Guiteras era el responsable d'una gestoria i assessoria laboral a la plaça Fra Bernadí de Manlleu i en els darrers anys s'havia vinculat a la junta de l’AEC Manlleu de futbol. Segons Jordi Bou, director esportiu, va ser una aposta del president Josep Anglada, qui el va posar al capdavant de la secció cultural . En els darrers anys havia estat col·laborador de la revista El Ter i feia periòdicament articles a diverses capçaleres de la premsa local i comarcal i en televisions osonenques.

Segons Colomer, era una persona "amb un gran gust per la música i la cultura", i de jove havia freqüentat amistats entre músics com Quimi Portet. Segons comenta, "com que amb el meu germà malauradament vam quedar orfes, els pares d'en Llucià ens van acollir i per a mi era com un germà, molt estimat". Entre les seves amistats més estretes també hi figura Emili Bayón, qui el va acompanyar fins als darrers moments.

La capella ardent està situada al tanatori de Manlleu de 7 a 9 del vespre i la cerimònia de comiat es farà dissabte, a les 4 de la tarda, a la sala multiconfessional del tanatori de Vic.
Etiquetes:
Societat