23 d'abril de 2024

Detenen un home de 24 anys que robava en botigues i venia el material a internet

El pispa, veí de la Garriga, va ser arrestat a l'aparcament d'un establiment comercial de Malla

ACN 9 de març de 2015 a les 10:24
Tot el material robat que es va trobar a casa del detingut
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 2 de març un veí de la Garriga de 24 anys acusat de robar en botigues per vendre després el material furtat en pàgines de compravenda d'objectes de segona mà a Internet. El pispa va ser arrestat a l'aparcament d'un establiment comercial de Malla.

La investigació es va iniciar el 7 de febrer quan el responsable d'una botiga de material esportiu de Vic va denunciar que li havien sostret dues pales de pàdel valorades en 660 euros. Les gestions dels agents van permetre identificar el lladre i descobrir que estava donat d'alta a més d'una pàgina d'internet de compravenda de segona mà. El sospitós tenia més de 20 objectes exposats per valor d'uns 5.000 euros.

El passat 2 de març es va localitzar i detenir al presumpte lladre quan es trobava estacionat amb el seu vehicle a l'aparcament d'un establiment comercial de Malla. A l'interior del vehicle se li va decomissar dues pales de pàdel, una de les quals corresponia plenament amb una de les sostretes a Vic. Posteriorment, es va esbrinar que l'altra pala havia estat furtada dies abans en una botiga del Vendrell, fet que demostra la gran mobilitat geogràfica que tenia arreu de Catalunya.

El mateix dia es va realitzar una entrada en el domicili del detingut, ubicat a la Garriga, en el qual els agents van localitzar un total de 71 objectes presumptament procedents de diferents il·lícits penals: pales de pàdel, càmeres de fotos, dispositius GPS i màquines d'afaitar, entre d'altres. Tot apunta que el detingut furtava els objectes i després els posava a la venda per internet a través de pàgines de compravenda. La investigació continua oberta per tal d'esbrinar la procedència dels objectes intervinguts en el domicili del detingut i retornar els objectes sostrets als seus legítims propietaris.

L'arrestat va passar el dia 5 de març a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Etiquetes:
Societat