27 d'abril de 2024

El CP Manlleu continua invicte a la Primera Nacional Catalana i aspira a l'ascens

L'any passat l'equip manlleuenc va acabar la lliga en la segona posició i es va quedar a un pas de l'ascens

El Ter 3 de novembre de 2008 a les 17:20
Plantilla del CP Manlleu de Primera Nacional Catalana
El Club Patí Manlleu continua intractable a la Primera Nacional Catalana. Els manlluencs van derrotar per 1 a 4 al Congrés i són líders en solitari de la categoria. Després de sis jornades, l’equip entrenat per Lluís Nogué no ha perdut cap partit i els ha guanyat tots. El Club Patí Manlleu és un dels candidats a l’ascens a Primera Nacional espanyola i el seu entrenador reconeix que l’equip ho està demostrant.

L’equip manlleuenc porta 31 gols marcats i 9 d’encaixats en sis jornades. L’any passat el Manlleu ja es va quedar a un pas de l’ascens. Va acabar segon a la classificació, tot i que en molts moments va ser líder. L’objectiu aquest any és clarament l’ascens i Lluís Nogué creu que l’equip ha perdut la por de veure’s a la part alta de la classificació.

L’equip està demostrant la consolidació del bloc que és molt equilibrat i amb jugadors que podrien estar jugant en categories superiors. El pròxim rival dels manlleuencs és aquest diumenge amb el Vilaseca. Un equip que ve de golejar el Masies de Voltregà, un dels equips que han d’estar a la part alta de la classificació. El Manlleu juga a casa i l’any passat no va perdre cap partit com a local.
Etiquetes:
Esports