26 d'abril de 2024

La Salle celebra un festival i un sopar solidari per construir cases per a mestres a l'Àfrica

Uns 90 alumnes faran números teatrals i musicals

Arola Cumeras 11 de març de 2015 a les 18:28
Un dels cartells que s'han elaborat per difondre el festival de La Salle a Manlleu
Aquest divendres La Salle de Manlleu s’implica en un Festival Solidari a benefici de la regió del nord de Togo a l’Àfrica subsahariana. El director del centre, Josep Solsona, explica que ja fa més de 10 anys que estan implicats en projectes solidaris, en aquest cas a benefici de la Fundació PROIDE. Les activitats estan obertes a tothom.

Solsona ha comentat que faran números teatrals i musicals uns 90 alumnes. A més, hi haurà l’actuació especial de la Coral de l’Associació de la Gent Gran del Centre Cívic. Hi ha un grup d’alumnes de La Salle que fan una col·laboració del programa d’Aprenentatge i Servei. Les aportacions per assistir-hi es poden fer a la secretaria del centre.

L’entrada al festival val 3 euros, el sopar posterior en val 5 i el pack de les dues activitats surt per 6 euros. Els diners que es recullen es destinen directament la projecte de Togo, a "construir cases per als mestres de la zona", perquè les despeses "les assumeixen diferents entitats". El sopar, per exemple, l’elabora l’AMPA i "busca que ens donin els diferents elements com el pa o la botifarra".

Les activitats tindran lloc al mateix col·legi de La Salle i els anys anteriors s’han recollit al voltant de 3.000 euros.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu