26 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu culmina la fusió de l'OPE i l'Àrea de Serveis Personals a Can Puget

Serveis Socials es traslladarà fins al local municipal del carrer Enric Delaris que fins ara era seu de l'OPE

Arola Cumeras 13 de març de 2015 a les 13:48
Un dels despatxos que s'han habilitat a la primera planta de Can Puget
Aquest dijous s’ha presentat oficialment la nova àrea creada a l’Ajuntament de Manlleu ja fa uns mesos, l’àrea de Serveis Personals i Promoció Econòmica.

Aquesta àrea és el resultat de la suma de l’OPE i de Serveis Personals (Cultura, Educació, Esports, Joventut, Participació Ciutadana i Manlleu Mitjans de Comunicació). La setmana passada es va portar a terme la unificació física d’ambdues àrees que ara es troben a l’edifici de Can Puget, a la plaça de Dalt Vila. El regidor de Cultura, Àlex Garrido, va remarcar que "la personalitat de l’OPE es manté" però ara la coordinació serà unificada.

El lloguer que s’estalviarà amb la mesura és el del local del carrer Alta Cortada, on ara hi ha Serveis Socials, que s’instal·laran al carrer Enric Delaris les properes setmanes. És un estalvi "d’uns 30.000 euros anuals", segons el mateix Garrido.

El regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Anglada, va dir que els treballadors estan "engrescats amb el canvi" i ara es podrà donar un servei "integral" en un espai "bonic, agradable i en què recuperem la nostra història".

La coordinadora de la nova àrea, Betlem Parés, va remarca que "agafem el mandat polític que se’ns ha fet i canviem la forma de gestió, que és més gerencial i amb diverses innovacions". També va remarcar que "serà més fàcil rehabilitar Al primer pis de Can Puget s’hi han habilitat alguns despatxos i s’han fet millores a la consergeria i la planta baixa. Al tercer pis és on es concentra el treball "més intern de tècnics i administratius".

Els regidors Maria Carme Valls, Àlex Garrido, Josep Maria Anglada i la coordinadora de l'àrea Betlem Parés

Etiquetes:
Política Municipal