26 d'abril de 2024

L'equip de First Lego League de Casals-Gràcia suma suports i aportacions

Es tracta de col·laborar en el finançament del viatge a Tenerife, on el torneig de robòtica fa la final estatal

Arola Cumeras 16 de març de 2015 a les 16:36
L'equip de First Lego League de Manlleu 43 S.A. amb les maletes regalades per Roncato
L’equip de First Lego League de l’escola Casals-Gràcia, 43 S.A., va trobant col·laboradors i patrocinadors. L’equip va accedir pel febrer a la final estatal de la competició de robòtica després de quedar segons al certamen a Vic. Divendres es va fer una acte públic en què l’empresa Roncato va fer la donació de maletes per cada membre de l’equip.

El director de Casals-Gràcia, Marc Codina, va fer un discurs als 17 alumnes de Secundària que integren l’equip per remarcar-los la importància d’aquest suport, i un representant de Roncato els va lliurar les maletes.

Els alumnes participants, que són de 3r i 4t d’ESO es van mostrar contents davant del repte i van remarcar que, més que el resultat, el que estan vivint amb gran intensitat és l’experiència i també els valors d’unió i cooperació. Va haver-hi presència de famílies i d’alumnes d’altres classes que van observar les evolucions del robot, instal·lat en una de les aules. Segons una de les professores i entrenadora de l’equip, Elena Borge, aquests dies també es van rebent imports econòmics per donar suport al viatge a Santa Cruz de Tenerife, el cap de setmana vinent.

Els 3 Premis al Guanyador atorgats al torneig de Tenerife, donen accés als tornejos internacionals: el World Festival (St. Louis, EUA) i l’Open European Championship.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu