26 d'abril de 2024

Ramon Julian és 10è a Tortosa en una modalitat que no és la seva

Aquest cap de setmana es va disputar la segona prova de la Copa d'Espanya d'Escalada en Bloc

Redacció 17 de març de 2015 a les 10:47
Ramon Julian a Tortosa. Foto: M.Alba
Ramon Julian va acabar en desena posició en la segona prova de la Copa d’Espanya de bloc, que es disputava a Tortosa. Es tracta d’una modalitat diferent d’escalada on el manlleuenc no està habituat.

Julian va lluitar al màxim per aconseguir un bon resultat però en les classificatòries. Els blocs tenien una envergadura que van jugar en contra del manlleuenc i no es va poder classificar per les fases finals.

En una modalitat que no era la seva especialitat, el manlleuenc va treure conclusions positives per què va escalar bé. El problema va ser el temps per completar cada bloc. Julian va perdre molt temps en cada canvi de presa ja que la distància entre elles a vegades era massa llarga. Per aquest motiu no va tenir temps de completar tots els blocs. Tot i així Ramon Julian ho va donar tot fins al final i va afirmar al final de la prova que es va sentir amb molt bones sensacions.

Julian afirmava que s’ha centrat, també, en el campionat estatal d’escalada en bloc per tal de preparar amb més garanties la temporada de dificultat. El manlleuenc s’ha explicar dient que actualment les vies dels campionat mundials i estatals de dificultat tenen més moviments amb volums. Per tant cada vegada està guanyant més importància la tècnica que no la força, tal com ha dit Julian. De fet el manlleuenc ja porta mesos entrenant amb aquesta nova modalitat per tal d’afrontar amb garanties la nova temporada, que comença per ell d’aquí a dues setmanes amb la Copa d’Espanya de dificultat a Saragossa. Tot i així el seu principal objectiu d’enguany es millorar el resultat de la Copa del Món i també aconseguir el Campionat d’Europa que també es disputa aquest any.

Aquest cap de setmana Julian serà a Vic en la disputa del Campionat de Catalunya de dificultat. El manlleuenc es espera alçar-se amb la victòria per tal d’afrontar amb més força que mai la primera prova de la Copa d’Espanya el proper cap de setmana.
Etiquetes:
Esports