25 d'abril de 2024

Una vintena d'expositors van oferir productes de temporada a la renovada Fira de Tardor de Vic

La Fira de Tardor, és una reformulació de l’antiga Fira d’Herbes Remeieres i Productes Ecològics

El Ter 3 de novembre de 2008 a les 18:01
Una vintena d’expositors van donar forma a la Fira de Tardor amb la promoció i venda de productes d’aquesta època
Aquest passat cap de setmana, el barri del Remei de Vic va acollir per primera vegada la Fira de Tardor. La Fira, organitzada per l'ImpeVic, es va haver de traslladar a la plaça Pilarín Bayés dins el centre comercial el Vic 2 a causa de la pluja. Una vintena d’expositors van donar forma a la Fira de Tardor amb la promoció i venda de productes d’aquesta època de l’any.

Des de productes elaborats a partir de les castanyes fins a coques, panellets, fruites de temporada o glacejades, i productes tèxtils, entre d’altres. Un esmorzar popular, la gran castanyada, tallers o animació a càrrec dels Sagals d’Osona són algunes de les activitats lúdiques i infantils que va acollir la mostra.

Entre aquestes activitats va destacar la presentació del 'plat del Remei'. Es tracta del capó amb salsa pebrada. Els alumnes de l’Escola d’Hostaleria d’Osona van ser els encarregats d’elaborar-lo i presentar-lo el diumenge, 2 de novembre, al migdia.

La Fira de Tardor, és una reformulació de l’antiga Fira d’Herbes Remeieres i Productes Ecològics, que en els darrers anys també s’havia celebrat en el mateix barri.
Etiquetes:
Cultura