27 d'abril de 2024

El Festival i Sopar Solidari de La Salle recapta més de 1.600 euros

A més s'hi han de sumar els 500 euros dels esmorzars solidaris fets a principis de mes

elter.net 19 de març de 2015 a les 10:41
Una de les actuacions del festival
El passat divendres 13 de març a les 8 es va celebrar a la capella-auditori de l’escola La Salle el tradicional Festival i Sopar Solidari 2015. El lema era "Actuem avui per construir el demà".

El festival va ser presentat per Manal Kariouhi i Ernest Famada (1r de Batxillerat). En l’esdeveniment d’enguany l’assistència de públic i la recaptació van ser positives. Josep Guàrdia, un dels professors que va coordinar els assajos, dins i fora dels horaris escolars, comenta, que ha estat un tasca "molt interessant i positiva".

Els diners recaptats aniran al projecte d’escoles al Togo. Es tracta d’arranjar unes aules i també construir cases per mestres per aconseguir una educació més digna i que puguin guardar els materials. És una de les campanyes de l’ONG Proide a l’Àfrica Sud-sahariana. Al Festival hi van assistir 283 persones, a part dels 98 participants. Al sopar solidari s'hi van quedar 131 persones, amb una recaptació total de 1.625 euros. Segons Guàrdia, tot plegat contribueix també a generar una sensació de comunitat educativa més unida.

Com és habitual els participants del festival van ser alumnes de l’escola des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat. Actuacions molt diverses i per a tots els gustos; ball clàssic, hip-hop, ball acrobàtic, música de sala, cançons grupals i solistes i, fins i tot, els trucs d’un mag. El que també va fer especial el festival’15 és la participació de la coral dels Amics de la Gent Gran, Les veus del Ter, que estan fent un projecte d’intercanvi generacional amb un equip de Faig- ApS de 4t d’ESO.

Els organitzadors s'han mostrat molt agraïts de les múltiples col·laboracions, com ara la de l'AMPA, de l'escola, entitats i comerços per la seva implicació i col·laboració.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu