23 d'abril de 2024

Joan Cros haurà de ser intervingut d'una lesió i serà baixa a Valverde del Camino

El manlleuenc va patir una caiguda mentre entrneava que el deixarà fora de cursa durant uns mesos

G.Moral 19 de març de 2015 a les 11:52
Joan Cros amb la seva KTM SXF 450 amb què disputarà tot el campionat
Joan Cros es perdrà un bon gruix de curses durant els propers mesos. El manlleuenc va patir una caiguda una forta caiguda aquest cap de setmana mentre entrenava. Una caiguda que el va deixar molt malmès.

La caiguda va afectar a l’espatlla dreta, la clavícula i sobretot als escafoides. De fet el pilot haurà de ser intervingut pel Doctor Mir la propera setmana d’aquests escafoides per tal d’assegurar el retorn al campionat el més aviat possible.

Aquest mateix dimecres el pilot va passar per la consulta del Doctor Mir, per fer un reconeixement exhaustiu de l’abast de la lesió. En el diagnòstic s’ha vist una fractura important als escafoides de la mà dreta que obligaran al pilot a passar pel quiròfan. A més seguidament el manlleuenc haurà de combinar la recuperació amb la competició per tal de no perdre pistonada al campionat. El mateix pilot, Joan Cros s’ha mostrat molt desil·lusionat amb aquesta lesió, sobretot perquè ha de deixar de competir durant uns dies quan més bones sensacions tenia sobre la moto.

El pilot es perdrà segurament dues curses del campionat. La primera aquest cap de setmana a Valverde del Camino (Huelva) i la següent a Bellpuig. El manlleuenc però ha afirmat que no té presa per recuperar-se ja que la lesió afecta a la mà amb què dona gas i per aquest motiu considera que es millor curar bé la lesió, per tal de que no afecta ala seva carrera com a pilot les properes temporades.

De moment el pilot es troba a casa recuperant-se de la resta de les lesions abans de ser intervingut. Sobretot de la luxació a l’espatlla dreta. Tot apunta a que el pilot tornarà ala competició a la prova de Calatayud que es disputarà a principis de maig.

Joan Cros sortint de la consulta del Dr.Mir

Etiquetes:
Esports