26 d'abril de 2024

La junta del Club Automodelisme Manlleu dimiteix i confia que nous candidats donin viabilitat a l'entitat

El 27 de març es farà una reunió per estudiar el futur del club

Arola Cumeras 19 de març de 2015 a les 13:49
Una de les competicions que ha dut a terme el club
A l’assemblea extraordinària celebrada el dia 13 de març, el Club Automodelisme Manlleu va fer pública la dimissió en bloc de l’actual junta directiva. Ara, esperen que hi hagi nous candidats per portar les tasques directives, i la propera reunió serà divendres 27 de març.

A la decisió, expliquen a la seva pàgina web, hi ha tingut a veure el fet d’ajustar-se a la nova llei fiscal per entitats sense ànim de lucre, per "començar la gestió de zero". Segons el president, Manel Leiva, en realitat el motiu principal ha esta que l’equip actual ja porta 8 anys al capdavant de l’entitat i cal saba nova.

Leiva afirma que els únics ingressos són les quotes de socis i "això no porta IVA ni res, per tant no ens afecta gaire" el canvi de normativa. Com a entitat, assegura "som molt petits" i tenen un pressupost del voltant dels "3.000 euros l’any".

El president s’ha mostrat confiat perquè ja s’han començat a sentir algunes veus, "de moment tres persones, en faltarien un parell més" que aposten per la continuïtat del Club Automodelisme Manlleu, que ha impulsat alguns campionats fins i tot a l’àmbit estatal. La reunió serà el dia 27 a 2/4 de 9 del vespre a les piscines municipals. Segons la web de l'entitat,si no es presenta cap equip de govern, el circuit d’automodelisme tancaria les portes l’1 d’abril.
Etiquetes:
Esports