25 d'abril de 2024

Espanya acaba 10a a la Women’s Seven Series on Eli Martínez és la capitana

La manlleuenca va ser l'encarregada de capitanejar les espanyoles en una de les competicions més dures del món

G.Moral 20 de març de 2015 a les 10:54
Eli Martínez tercera per l'esquerra a la fila de dalt. Foto:thewangconnection.com
La Selecció Espanyola de rugby s’haurà de jugar el pas als Jocs Olímpics de Río 2016 a l’europeu o al pre-olímpic. Les "Lleones" capitanejades per la manlleuenca Eli Martínez, van arribar a la final de la Copa de Bronze, en l’última cita de la Women’s Seven Series, però van caure per 12 -17 amb Fiji, aquest dimecres.

La Selecció Espanyola de Rugby 7 ha realitzat un bon torneig tot i quedar a la part baixa de la classificació general. En aquesta Copa que ha tingut diverses fases disputades arreu del món. Les espanyoles amb Eli Martínez al capdavant de l’equip com a capitana ha acabat finalment en 10a posició de la general, després de caure ala final de bronze davant Fiji. Per Eli Martínez no és la primera vegada que agafa aquesta responsabilitat al capdavant de la selecció, així ho explicava.

Eli Martínez va portar el seu equip endavant i de fet en el primer partit que van disputar a terres americanes, Atlanta, davant Sud-àfrica, van aconseguir una gran victòria per 24 -0. La manlleuenca ha afirmat que s’ha mostrat molt contenta de la feina del seu equip però no tant del resultat obtingut. Tot i així cal dir que la competició tenia una complexitat extrema ja que es en aquesta copa on es troben les millors seleccions del món.

Ara queda esperar si volen ser a Río de Janeiro al 2016. Tot i així tenen diverses oportunitats per ser-hi. Martínez ha explicat que una oportunitat molt bona serà fer un bon paper a l’europeu de rugby 7 que es disputa al més de juny. Aconseguint la victòria en aquesta competició les "Lleones" tindrien el pas assegurat als jocs olímpics. Tot i així també tindran dues fases pre-olímpiques, és a dir unes repesques, per poder ser a aquesta competició a l’estiu del 2016.
Etiquetes:
Esports