24 d'abril de 2024

La colla sardanista Montseny de Vic es proclama campiona de Catalunya

Amb aquest títol, la Montseny tanca la seva etapa com a colla juvenil amb uns resultats excel·lents

El Ter 3 de novembre de 2008 a les 18:11
Els vigatans van arribar a la final amb moltes opcions de victòria
La colla sardanista Montseny, de Vic, s'ha proclamat campiona de Catalunya en la categoria juvenil del campionat Bàsic d'Honor aquest cap de setmana. La filial del Grup Sardanista Riallera va assolir el títol aquest diumenge en el darrer concurs de la seva competició, disputat a Valls.

Els vigatans van arribar a la final amb moltes opcions de victòria però ajustats pel que fa a la classificació amb dues colles més, Brots de Galzeran i Cabirols, de manera que tot depenia del resultat obtingut a Valls. En el concurs, que es va disputar en un recinte tancat a causa de la pluja, la Montseny va classificar-se primera a la primera sardana de lluïment i va obtenir el segon lloc, per darrere de la colla Cabirols, a la segona. Aquests resultats, sumats als de la resta de la temporada, han garantit el campionat a la colla de Vic.

Amb aquest títol, la Montseny tanca la seva etapa com a colla juvenil amb uns resultats excel·lents, ja que la temporada passada ja es va proclamar campiona del Bàsic d'Honor. Fa dos anys, la colla va aconseguir el Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines. La propera temporada, a causa de l'edat dels dansaires, la colla competirà en categoria de grans.

L'entitat acomiadarà la temporada i celebrarà la victòria de la colla Montseny amb un sopar el proper 29 de novembre.
Etiquetes:
Cultura