24 d'abril de 2024

Manlleu acull aquest diumenge una trobada d'usuaris d'Instagram

La jornada servirà per projectar la ciutat a través de les xarxes socials

G. Francàs/ 21 de març de 2015 a les 13:20
Imatge promocional de la trobada feta per la Diputació de Barcelona
Aquest diumenge tindrà lloc la segona trobada d’Instagram d’aquest any organitzada conjuntament per la Diputació de Barcelona, el Museu del Ter i l’Ajuntament de Manlleu. Segons el responsable de comunicació del Museu del Ter, David Rebollo, ha explicat a Ràdio Manlleu que "estan molt contents per poder organitzar aquesta trobada" i ha destacat la importància d’aquesta trobada per la ciutat ja que servirà "per projectar la ciutat a través de les fotografies que es penjaran a l'aplicació d'Instagram".

Durant el dia els participants faran fotografies de la ciutat i les publicaran a l’aplicació d’Instagram. Per això se’ls hi ha organitzat un seguit d’activitats perquè coneguin Manlleu. Primer, els participants aniran al Museu a fer-hi una visita, seguiran pel passeig del ter i la colònia Russinyol, la plaça major i el casc antic i finalment pujaran al campanar de Manlleu per poder contemplar la ciutat des de vista d’ocell.

A part, també s’ha organitzat un concurs de fotografies a través d’aquesta aplicació. Els participants hauran de fer fotografies i posar-hi l’etiqueta #MANLLEUésmoltmés i podran optar a un seguit de premis. El primer consisteix en un cap de setmana a la destinació de la propera trobada, però també hi haurà premis secundaris com llibres o una entrada de teatre, entre altres.De moment ja hi ha inscrites 80 persones però pot ser que augmentin a 100.
Etiquetes:
Cultura