25 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení empata a Palau (3-3), però encara depèn d'ell mateix

Les manlleuenques veien com les locals van empatar l'enfrontament a pocs segons pel final

E.Gil/CPManlleu 23 de març de 2015 a les 09:38
Laia Castro conduint. Foto: C.Arisa
El Club Patí Manlleu femení va obtenir aquest dissabte un empat agredolç (3-3) a la pista del Generali HC Palau de Plegamans, en el partit corresponent a la 16a jornada de l'OK Lliga femenina. Les manlleuenques van veure com les locals van empatar l'enfrontament a pocs segons pel final; però el resultat tampoc és negatiu, perquè permet que el Manlleu encara depengui d'ell mateix per aconseguir el liderat.

El partit va començar bé per les noies de Ramon Anglada, ja que es van posar per davant del marcador des de bon principi. Nara López i Laia Castro, amb dos gols molt seguits, van obrir un forat important al marcador que les locals només van aconseguir reduir abans del descans.

Al segon temps, semblava que el Manlleu tenia el partit controlat; i encara més quan Laura Barcons va anotar el tercer de falta directa. El Palau, però, va intentar la gesta i es va col·locar a només un gol, quan faltaven 4 minuts pel final. I a pocs segons pel desenllaç, les locals van transformar una falta directa que va convertir en agredolç un empat que manté les manlleuenques encara a l'estela del Voltregà.

*FITXA. OK LLIGA FEMENINA: JORNADA 16*
*3 GENERALI HC PALAU DE PLEGAMANS:* Júlia Vilarrasa, Berta Busquets, Laura Puigdueta, Carolina Herrera, Daniela Maria Membreño, Carla Masclans, Paula Ferron, Elisabet Gurri, Laura Vicente.

*3 CLUB PATÍ MANLLEU FEMENÍ:* Ester Tossar, Anna Casarramona, Laia Castro, Nara López, Yolanda Font, Laura Barcons, Laura Vall, Gemma Solé, Judit Burgaya, Maria Ballesta.

Gols: 0-1 Nara López (4'). 0-2 Laia Castro (4'). 1-2 Laura Puigdueta (16'). 1-3 Laura Barcons (32'). 2-3 Elisabet Gurri (37'). 3-3 Berta Busquets (39').