26 d'abril de 2024

El Manlleu perd a casa (0-1) davant el Masnou i es torna a complicar la vida

Segona derrota consecutiva i, novament, vorejant l'abisme

Pol Ballús 23 de març de 2015 a les 10:35
El Manlleu defensant un córner davant el Masnou. Foto: Viu el Manlleu
Derrota inesperada del Manlleu davant el Masnou que apropa perillosament als de Muñoz a les places de descens. Nova mostra de la versió més irregular d’un Manlleu que, mancat de fluïdesa i idees en atac, va cedir els punts en una jugada a pilota parada.

Després de l’ensopegada a Castelldefels, el Manlleu necessitava tres punts urgentment. A més, a davant hi tenia un Masnou que no arribava en el seu millor moment, amb una victòria en els darrers onze partits. Tot i això, l’equip va estar lluny de la seva millor versió. Mancats de fluïdesa en el joc, les baixes de Seuma i Maik es van notar en un mig del camp que no aconseguia connectar correctament la defensa amb l’atac. El Manlleu va abusar del joc en llarg, i el Masnou no patia per aguantar la compostura en una primera part sense grans sobresalts. Ot i Manel Sala, aquest d’un llançament de falta, van tenir les aproximacions més clares, mentre que el Masnou no va fer cap xut a porta.

A la represa el partit va seguir la mateixa tònica, però sí que els maresmencs van demostrar que encara estaven dins el partit amb alguna arribada a pilota aturada. I mentre els manlleuencs seguien sense trobar la formula per generar perill als rivals, va arribar la gerra d’aigua freda. Servei de córner visitant i Edu Domingo que posava la cama per establir el 0-1 al marcador. El gol va descol·locar a un Manlleu que va tenir com a millor opció per empatar una rematada d’Aumatell que va treure la defensa sota pals.

Finalment, derrota d’un Manlleu que seguirà patint fins a final de temporada. El proper partit, la setmana vinent a Castellar del Vallès, davant el Sabadell B.
Etiquetes:
Esports