25 d'abril de 2024

L'equip de First Lego League de Casals-Gràcia és quart a Tenerife

Els tres primers classificats viatjaran fins a la final mundial dels Estats Units, d'on queden fora pels pèls

Arola Cumeras 23 de març de 2015 a les 13:22
Una imatge de l'equip manlleuenc, que han compartit a les xarxes socials
L’equip de l’escola Casals-Gràcia que ha participat a la First Lego League torna aquest dilluns al vespre de Santa Cruz de Tenerife on van aconseguir una quarta posició dins de la final estatal del torneig de robòtica. El conjunt, amb una molt bona actuació dins de mil equips que competien, té un sentiment agredolç perquè s’ha quedat a les portes de poder viatjar a la final mundial de Sant Louis, als Estats Units, un premi reservat als tres primers.

Del resultat i del sentiment d’unió que ha potenciat la competició n'ha parlat a Ràdio Manlleu una de les entrenadors, Elena Borge. Ester Costa, una altra de les entrenadores de l’equip, ha explicat que "a Vic vam tenir un punt de sort però aquí no, realment va sortir segons el que havíem preparat". La primera ronda "va ser més fluixa, perquè també és normal i s’havien de calibrar algunes coses". Les dues restants "van sortir molt bé".

L’equip va competir amb un robot nou perquè "l’endemà de ser segons a Vic ja tenien clar que amb aquell robot no es podia anar a competir a nivell estatal". Segons Costa, "ells mateixos hi han dedicat moltes hores i han fet un robot molt més compacte i molt més fiable, amb les mateixes peces van muntar una nova estructura". L’altre equip osonenc, The Santperencs 4G, sí que serà a la final nord-americana, ja que van quedar segons a Tenerife.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu