24 d'abril de 2024

Podem Manlleu no es presentarà a les municipals del maig

Ja hi ha confirmades set candidatures, i probablement s'hi afegirà el PP

Arola Cumeras 23 de març de 2015 a les 17:58
Una de les reunions que el Cercle Podem Manlleu, constituït pel gener, va fer a Can Puget
Podem Manlleu ha decidit que no es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig. Pere Sánchez, un dels impulsors ha reconegut que "ens falta múscul polític". Han preferit "esperar 4 anys i presentar-nos com Déu mana". Ha remarcat que continuaran fent les assemblees i "organitzarem xerrades i ens donarem més a conèixer".

A les municipals, Podem no es presenta amb les seves sigles, sinó com a agrupació d’electors o bé com a independents. Cada cercle "és totalment independent de la resta i pot escollir, i per exemple a Vic Podem es presenta en coalició". A Manlleu, van explorar el pacte amb ICV, amb Miquel Sánchez com a cap de llista. Des de Podem afirmen que "no van acceptar presentar-se amb un altre nom, com s'ha fet amb Vic en comú".

Van mantenir contactes amb "altres partits com la CUP, però volien anar sols". Afirma que "anirem als plens, farem preguntes i anirem mirant que les altres forces polítiques compleixin les seves promeses".

Continuaran amb les assemblees els dimarts a Can Puget "on s’aplegaven unes 14 persones, però van i vénen, a la gent li costa molt agafar un compromís ferm". Sánchez s’ha mostrat "molt content dels resultats de Podemos a Andalusia, que hagin tret 15 diputats quan l’any passat hi havia poca gent i han estat preparant les eleccions amb dos mesos".

Les candidatures confirmades són ERC, CiU, PSC, PxC, MÉS Manlleu, CUP i, amb tota probabilitat, PP.
Etiquetes:
Política Municipal