23 d'abril de 2024

Manlleu, a punt per rebre l'etapa reina de la Volta a Catalunya 2015

La caravana ciclista passarà per Manlleu entre les les 12 i les 12:15 del migdia

Redacció 25 de març de 2015 a les 10:10
Valverde guanyant l'etapa. Foto Jon Herranz
La Vola Ciclista a Catalunya ja ha donat el tret de sortida tothom espera a la disputa de l’etapa reina que començarà a Tona i acabarà a la Molina. L’etapa passarà per diverses poblacions d’Osona, entre elles Manlleu on hi haurà un ‘sprint’ intermedi. Serà aquest dijous quan la caravana de la volta passarà per Manlleu i tot a punt a que els ciclistes hi passaran entre les 12 i les 12:15 del matí.

El proper dijous, dia 26 de març, es disputarà la quarta etapa i una de les més esperades de la Volta. Començarà al Carrer del Call, de Tona, a un quart de dotze del migdia i passarà per altres poblacions osonenques. L’etapa consta de cent vuitanta vuit quilòmetres i mig, i acabarà a La Molina.

Després de voltar pel centre de Tona, als volts de les onze i cinquanta minuts passaran pels carrers més importants de Vic. A continuació es dirigiran cap a Manlleu, on està previst que arribin prop de les dotze del migdia pel passeig de Sant Joan i facin un esprint intermedi davant la Fonda Torras. També passaran per Sant Pere de Torelló prop de dos quarts d’una.

Des de les 11.45 fins a les 12.30h. Això provocarà que durant aquests 45 minuts, l’accés a Manlleu pel pont de Can Molas estigui totalment tallat, així com tot el passeig de Sant Joan i la carretera que comunica Manlleu amb Torelló.

El recorregut passarà per municipis osonencs com Vic, Manlleu, Torelló i Sant Pere de Torelló i s’acabarà a la Molina. La cursa arriba ja a la 95ena edició i és puntuable per l’UCI World Tour. Començarà el proper dilluns a la localitat de Calella, seguint per l’etapa Mataró-Olot i la tercera té inici i final a Girona.


Entre els més de cent noranta ciclistes que hi participaran, s’hi podrà veure grans estrelles com Purito Rodríguez, Alberto Contador, Alejandro Valverde o Chris Froome.
Etiquetes:
Esports