25 d'abril de 2024

Els esmorzars solidaris de l'escola El Carme recullen més de 1.500 euros

S'han destinat a comprar aliments per als mes desafavorits

elter.net 25 de març de 2015 a les 12:16
Una imatge d'alguns dels aliments que s'han pogut comprar
L’escola El Carme - Vedruna ha tancat la campanya d’esmorzars solidaris i ha recollit 1.525 euros en benefici del Sarró, el banc d'aliments de Manlleu.

Amb els diners recollits s’han comprat aliments bàsics per a la infància com són potets infantils (fruita) i productes per a esmorzars i berenars (làctics específics i altres aliments bàsics per a la població infantil). La campanya de l’esmorzar solidari de l’escola El Carme - Vedruna promou l’esperit de col·laboració en tota la comunitat educativa del centre. S’han realitzat projectes per ajudar arreu del món, però darrerament, tenint en compte que la precarietat social també la tenim molt a prop, es col·labora amb Càritas Interparroquial de Manlleu, entitat que gestiona, conjuntament amb altres, el Banc d’Aliments local El Sarró.

Durant la setmana del 23 al 27 de febrer els alumnes han pogut esmorzar pa amb xocolata, pagant per cada esmorzar 1,20 euros. La campanya ha comptat amb el suport i col·laboració del Forn de Sant Roc, Forn de pa Sala i Altarriba. També el Grup Bon Preu ha participat d’aquesta iniciativa solidària.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu