26 d'abril de 2024

S'inicia la quarta edició del taller per recuperar fotografies històriques de Manlleu

En les tres primeres edicions del taller ja hi han assistit unes 240 persones

El Ter 4 de novembre de 2008 a les 10:29
Una de les fotografies recuperades en el taller de memòria històrica
El Museu Industrial del Ter comença aquest dimarts a la tarda la quarta edició del taller de fotografia històrica ‘Desvetllem la memòria’. Fins ara, hi ha assistit 240 persones a les tres edicions anteriors. L’objectiu és recuperar fotografies històriques de particulars, continuant la tasca començada fa tres d’anys. El taller està interessat, sobretot, en recuperar fotografies familiars i quotidianes.

El taller consisteix en fer un treball de documentació, que culmina amb una exposició. Fins ara, s’han fet tres exposicions, l’última al Museu Industrial del Ter, visitada per unes 1.000 persones. El taller compta amb 12 sessions al MIT, que es fan els dimarts fins el 10 de febrer de quatre a sis de la tarda. Amb les imatges recollides es farà una exposició amb una selecció de les imatges més significatives. Totes les fotografies es digitalitzen i, així, els participants es poden endur novament les imatges originals a casa. Aquest any el taller de fotografia històrica ha estat inclòs dins el recorregut promogut per l’Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya.

Des d’aquesta setmana i fins el 18 de gener es pot veure al Centre Cívic Frederica Montseny de Manlleu l’exposició de fotografies del tercer taller de memòria històrica.

Una imatge quotidiana de molts municipis fa uns anys

Etiquetes:
Societat