25 d'abril de 2024

Chetout Loic del Cofidis s'adjudica l'esprint intermedi de Manlleu

A les 12.12h han aparegut els primers escapats pel Pont de Can Molas

G.Moral 26 de març de 2015 a les 12:54
Escapats Volta a Catalunya 2015 a Manlleu Foto: C.Navarro
Aquest dijous s'ha disputat l’etapa reina de la Volta Ciclista a Catalunya, amb una etapa que va de Tona a La Molina. L’etapa ha començat al volt de les 11 sortint del centre de la localitat osonenca i sobre 1/4 d’1 tota la caravana de ciclistes ha passat per Manlleu.

Emoció i expectació la que s’ha viscut durant uns minuts al centre de Manlleu després de veure passar tota la caravana ciclista. A més Manlleu com a tal, ha estat clau ja que ha comptat amb un esprint intermedi situat davant de la Fonda Torres. Al quilòmtre 3 d’etapa produït la primera escapa que ha trencat el pilot.Thomas Danielson (Cannondale) ha estat l’autor de l’escapada i ha estat seguit per diversos corredors. José Rojas (Movistar), Jerome Coppel (IAM), Riccardo Zoidl (Trek) i Chetout Loic (Cofidis) han acompanyat a l’americà, que al pas per Vic ja portaven 5 minuts d’avantatge sobre el pilot.

A l’arribada a Manlleu el grup escapat ja portava un avantatge de 6 minuts sobre el pilot, que al punt de les 12.12h han travessat Manlleu. De fet a l’alçada de la Fonda Torres hi havia instal·lat un esprint intermig que s’ha adjudicat el ciclista del Cofidis Chetout Loic, seguit de José Herrada (Movistar) i Jerome Coppel (IAM).
Etiquetes:
Esports