25 d'abril de 2024

Derbi clau en el camí cap al títol de Lliga

CP Manlleu i CP Voltregà es juguen molt en un partit que pot decidir el guanyador de l'OK Lliga femenina

G.Moral 27 de març de 2015 a les 10:02
Manlleu - Voltregà femení a la final de la Copa de la Reina Foto:C.Arisa
El CP Manlleu femení segueix el seu camí en la lluita pel títol de lliga. Després d'empatar davant el Palau i Plegamans a les manlleuenques volen consolidar-se a l’OK Lliga aconseguint la victòria aquest cap de setmana, a casa, davant el CP Voltergà. Les de Ramon Anglada rebran a les blanc-i-blaves dissabte a les 19:30h al Pavelló Municipal i, qui s'endugui els tres punts, farà un pas fonamental -tot i que no definitiu- de cara al títol de lliga.

Partit clau el que es viurà aquest dissabte al municipal entre els dos eterns rivals de l’Ok Lliga femenina. El Manlleu arriba com a aspirant i amb els deures fets, mentre que el Voltregà arriba com a favorit al títol tot i no haver-se consolidat en la resta de competicions. De fet les de David Bou arriben a Manlleu més motivades que mai ja que és a l’únic títol al que opten aquesta temporada. Per altra banda, el Manlleu, que arriba al derbi en un moment no del tot bo. Després de ser eliminat a la semifinal de lliga europea i d’empatar la passada setmana amb el Palau i Plegamans, necessita la victòria si vol mantenir-se ben viu en la lluita pel títol.

Sobre la taula les blanc-i-blaves estan tres punts per davant del Manlleu, i tenen més a guanyar que a perdre. En canvi el Manlleu haurà de posar tota l’artilleria per aconseguir treure els tres punts i igualar-se així amb el Voltregà. De fet les de Ramon Anglada juguen amb la pista a favor, un factor important i positiu ja que és una grada que pressiona molt al rival.

Sobre el paper es tracta d’un partit que pot marcar la diferència a la taula de cara el final de temporada. A més és un partit molt esperat per tota l’afició a l’hoquei i de ben segur que omplirà el municipal d’esports de Manlleu.
Etiquetes:
Esports