23 d'abril de 2024

El Fotoprix Vic es proclama subcampió de Catalunya absolut amb dues jugadores de la casa

El club vigatà ha enviat una carta a la Federació catalana perquè consensuï un calendari amb la Federació espanyola

El Ter 4 de novembre de 2008 a les 10:47
Nadina Riera i Judit Roca van completar l'equip vigatà, juntament amb Wang Tingting
El Fotoprix Vic femení de tennis taula es va proclamar aquest cap de setmana subcampió de Catalunya absolut. L’equip femení va perdre a la final per 3 a 1 contra el Calella. Wang Tingting va fer l’únic punt vigatà. El Fotoprix, però, va disputar la competició amb la xinesa i dues jugadores de casa, Nadina Riera i Judit Roca, perquè Sara Ramírez jugava un Open a Austria.

El president de l’entitat, Enric Roca, està molt satisfet del subcampionat, tenint en compte el potencial de la resta d’equips. A les semifinals, l’equip vigatà va vèncer al Balaguer Logístic per 3 a 2 en un partit molt difícil, ja que les de Balaguer van alinear una jugadora romanesa i una xinesa nacionalitzada. La jugadora juvenil Judit Roca va substituir Sara Ramírez i va fer una bona actuació.

Tot i el subcampionat, el Fotoprix Vic ha enviat una carta a la Federació catalana de tennis taula perquè en pròximes ocasions la competició no coincideixi amb proves internacionals.

El Vic tennis taula ja ha guanyat el català absolut en cinc ocasions. L’any passat no hi va poder participar per coincidència amb competicions internacionals. D’altra banda, Nadina Riera i Judit Roca van ser terceres en dobles femenins i Nadina Riera, subcamiona de dobles mixtes amb Ferran Brugada del Falcons de Sabadell.
Etiquetes:
Esports