23 d'abril de 2024

El Temps X Temps organitza una caminada aquest diumenge

La sortida és a les 8 del matí i es preveu que l'arribada sigui entre les 12 i la 1 del migdia

elter.net 27 de març de 2015 a les 16:31
El passat divendres va tenir lloc el taller Temps x enfortir la columna al CAP Manlleu i el proper diumenge, dia 29 de març, i en col·laboració amb el moviment excursionista "Osona Camina", s’organitza una caminada d’uns 15km que té com a punt d’inici el Museu del Ter.

El passat divendres Luciano Roberto Perletti, Cristian Ayala i Alba Gangolells, metges residents de l'Ambulatori de Manlleu, van participar a Temps X Temps explicant a un grup de 13 persones com enfortir la columna lumbar. Es van fer exercicis que si es fan regularment ajuden a enfortir la columna lumbar per evitar o disminuir els dolors d’esquena que sovint molta gent pateix.

Osona Camina, moviment excursionista, va demanar a l’Ajuntament de Manlleu si volia organitzar una de les caminades planificades per l’any 2015. Des del Servei de Participació Ciutadana de l’ajuntament s’ha treballat amb els 3 guies de Temps X Temps que cada dijous a la tarda organitzen una caminada pels voltants de Manlleu per dissenyar una ruta i guiar als participants.

La caminada serà diumenge vinent, 29 de març. "Osona Camina" iniciarà la seva caminada a Manlleu, concretament a les 8 del matí davant del Museu del Ter. S’anirà cap a Torelló, punt més llunyà de la caminada. La sortida es farà per la banda de ponent, cap a Bonavista, i es retornarà passant per Lourdes i l’Arborètum. Es té previst que l’arribada serà aproximadament entre les 12 h i la 1 h.

A la caminada hi pot participar gent de totes les edats i no cal fer inscripció prèvia. Només es demana puntualitat, a les 8 h del matí davant del Museu de Ter.
Etiquetes:
Societat