25 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu signarà un conveni amb Sorea per combatre la pobresa energètica

Serà necessari acreditar la situació de pobresa energètica mitjançant un informe dels Serveis Socials de l'Ajuntament

Arola Cumeras 26 de març de 2015 a les 17:33
Una imatge del ple del mes de març
Sorea i l’Ajuntament de Manlleu signaran aviat un conveni per tal de combatre la pobresa energètica. La regidora de Serveis Socials, Carme Trillas, va exposar-ho al ple de dimarts i va dir que "la crisi ha empitjorat les condicions de moltes persones que viuen al llindar de la pobresa i despeses com la de llum, gas o aigua siguin impossibles d’afrontar".

Al mateix ple del mes de març, en l'apartat de les informacions dels regidors, Àlex Garrido, en l'àmbit d’educació, va dir que el 20 de març va acabar el procés de preinscripció i dimarts 24 es va fer la comissió d’escolarització amb els agents educatius de la ciutat. Sense les dades definitives, el regidor va dir que "ha anat bé i majoritàriament els alumnes entraran a primera opció i, en tot cas, en la segona". Divendres 27 surten les llistes amb el barem provisional, el sorteig és el 7 d’abril i l’oferta definitiva es publica el 5 de maig. Pel juny, del 8 al 12 hi ha el procés de matriculació d’infantil, primària i primer d’ESO i la resta, del 25 al 30 de juny.

El regidor d’Urbanisme, Pep Mas, va explicar que avancen les obres de rehabilitació del canal industrial li confien que pel juny s’acabi la primera fase. Dimarts es va reunir el tribunal per adjudicar la segona fase del canal i esperen que aviat es pugui fer. La segona fase afectaria la zona de més a prop del pavelló i el pont de la Cantina. La nova rotonda ja ha quedat del tot enllestida al pont de Can Molas "permet una distribució del trànsit més positiva". Aquests dies es fa una actuació de millora a la part central de l’avinguda de Roma, per enjardinar entre l’avinguda Bellmunt i el carrer Núria.
Etiquetes:
Política Municipal