26 d'abril de 2024

Arrenca el 32è Torneig Internacional de Globus, que omplen de color el cel d'Osona

Dissabte 28 tindrà lloc el Trofeu Mercat del Ram amb sortides des de diferents llocs de la ciutat

ACN 27 de març de 2015 a les 17:13
Una imatge de l'enlairament dels globus, aquest dijous
Aquest dijous i divendres els globus aerostàtics estan tenyint de colors el cel de la Plana de Vic. La prova aerostàtica ha donat el tret de sortida del 32è Torneig Internacional de Globus del Mercat del Ram amb 26 participants d'arreu del món.

El 32è Trofeu de Globus del Mercat del Ram de Vic ha començat aquest dijous amb un primer vol al matí i un altre a les sis de la tarda. Divendres, a les nou del matí els equips s'han trobat a la Plaça Major per tornar a volar, i faran un segon vol a la tarda. Dissabte 28 tindrà lloc el Trofeu Mercat del Ram amb sortides des de diferents llocs de la ciutat, ja que a la Plaça Major hi haurà el tradicional mercat dels dissabtes. Des de l'organització, Miquel Massallera ha explicat que guanyarà l'equip que s'acosti més al campanar de l'Ajuntament. L'últim vol es farà diumenge al matí.

Massallera ha explicat que dels 26 equips que participen enguany, molts són catalans, però també hi ha pilots d'arreu de l'Estat espanyol. La presència d'equips de diferents països cada vegada és més gran. Enguany, hi ha participants del Brasil, Rússia o els Estats Units.

Després de l'èxit e l'any passat, aquest any es tornarà a realitzarà el Night Glow, una inflada de globus captius que es farà a la Plaça Major de Vic el dissabte a partir de les vuit del vespre amb un acompanyament de llum i música. El dos tornejos més importants a nivell Català són el de Vic, pel Mercat del Ram, i el d'Igualada, al mes de juliol, a banda del campionat estatal.
Etiquetes:
Societat